Minden Nőnek jár,
hogy csodásan érezhesse magát a bőrében

A szépség kiemelése és a magabiztosság elsajátítható.
A megfelelő segítséggel a smink és a belülről fakadó önbizalom fellebbenti a fátylat a Nő egyedi szépségéről, hogy az végre megmutathassa magát.

Telefon: +3620 2089 249

László Viktória

Sminkszakértő és lifedesigner

Az a célom, hogy egyre több nő érezze magát szépnek, szexinek és örömtelinek.
Az évek során több száz nőnek segítettem már abban, hogy kiemelhesse az egyedi szépségét, és magabiztosabban nézzen tükörbe.
A L'Oréal Paris sminkszakértőjeként és egyéni sminkoktatóként is évek óta tevékenykedem.
Önbizalom fejlesztéssel és nőiséggel kapcsolatos programjaim és tréningjeim egyéni és csoportos formában is zajlanak.

Az oldalon lévő összes fotón az én sminkjeimet látod.

Telefon: +3620 2089 249

A szépség belülről fakad...

DE KIFELÉ SUGÁRZIK...

A jó smink nem az elrejtőzésről szól, hanem az arc egyedi szépségének tudatos kiemeléséről. A színek, az árnyékok, a textúrák összhangban kell, hogy legyenek a smink viselőjével.
Az oktatások során a vendégem szépségét tanítom meg meglátni, kihangsúlyozni és másoknak is megmutatni. Ez pedig nem azon múlik, hogy mennyire erős a smink, hanem hogy a megfelelő színeket, formákat és technikákat használjuk.
Ezért is távoznak a vendégeim sokkal magabiztosabban az oktatások után, hiszen olyan tudást szereznek, amit magukkal vihetnek, hogy feldobják a saját és a környezetük hétköznapjait.

Az önbizalom fejleszthető

Amikor a Nő jól érzi magát a bőrében...

A magabiztosságot, az önbizalmat lehet gyakorolni. Minden Nőnek számtalan saját magával szemben felállított elvárással kezd megküzdenie, és ebben a harcban gyakran áll vesztésre.
Ebből a lehúzó spirálból ki lehet lépni, és a végeredmény, egy saját magával harmóniában lévő nő, aki jól érzi magát a testében, és képes igazán szexinek érezni magát.
Néhány gyakorlattal azonnali változásokat is létre lehet hozni, amik aztán beépülhetnek a hétköznapokba, és megfűszerezik az életet.

 • „Nem tudom eléggé megköszönni a segítségedet. Végre tudom, hogy mi áll jól nekem. Azt is tudom, hogy nem kell órákat töltenem a tükör előtt ahhoz, hogy szép legyek. Nem veszek felesleges cuccokat. Rengeteg bókot kaptam azóta.

  . . .
  Kriszta
 • „Fenekestül felfordult az életem - hála Neked - nagyon jó értelemben!! :)
  A gyakorlatokat igyekszem végezni és a neten is találtam jópár hanganyagot Tőled amik sokat segítenek.
  Szóval szeretném még egyszer megköszönni a sok-sok jó dolgot és azt, hogy kiszabadítottuk közösen a bennem lévő eddig jól elrejtett/elnyomott "dögös nőt". És a párom is csak kapkodja a fejét...”

  . . .
  Ági
 • "Fantasztikusan gyönyörű - és nem utolsó sorban szuper tartós - sminket készítettél, úgy éreztem, hogy másodpercek alatt ráéreztél, hogy milyen sminkre vágyom, és mi illik hozzám. És ami nem utolsó szempont: a pozitivizmusodnak, a közvetlenségednek és a maximális odafigyelésednek köszönhetően a sminkelések során is végig nagyon jól éreztem magam."

  . . .
  Roni

Mi történik egy sminkoktatáson?

Amikor a smink a szépség ünnepe

A sminkoktatásokon végigvesszük a színeket, az arc és a bőr sajátosságait, majd a tettek mezejére lépünk.
A "félarcos sminkelési technikát" használjuk, ami a leghatékonyabb. Az arc egyik oldalát én sminkelem, a másik oldalát a tanítvány. Így lépésről-lépésre lehet elsajátítani a megfelelő íveket, formákat, eldolgozási technikákat.
Így a smink építhetővé válik, azaz jól variálható tudást adok át.

A személyre szabott ajándékutalványokat Te magad nyomtathatod ki.

Sminkoktatás és Önbizalom
programok

Válaszd ki a kedvenc csomagodat, és emailben megkapod a személyre szabott, kinyomtatható ajándékutalványt, hogy a lehető legszabadabban juthass hozzá az ajándékutalványodhoz. Amennyiben 48 órán belül lenne szükséged rá, kérlek hívj fel, hogy megbeszéljük a részleteket.